Souhlas dle GDPR

Těší mě váš zájem a chci, abyste se na mém webu cítili dobře. 

Ochrana vašeho soukromí je pro mne důležitou věcí. 

Osobní údaje, které jsou získávány při vaší návštěvě těchto stránek, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Osobní údaje je zaznamenávají, pouze pokud nám je poskytnete z vlastní vůle, tj. při registraci, u ankety nebo realizaci smluv.

Právo na informace

Na vyžádání vám podle možnosti co nejdříve a písemně odpovím, zda a jaké informace o vás zaznamenávám. Pokud by zaznamenané informace byly nesprávné, navzdory snaze o správnost a aktuálnost, na požádání je opravím.

Bezpečnost a použití osobních údajů

Přijímám taková opatření, aby uvedené údaje byly chráněny proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Osobní údaje jsou používány pro účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, ankety a marketingové účely týkající se služeb a produktů Markéta Matyášové, a to jen v potřebném rozsahu. Naši spolupracovníci jsou vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Vaše osobní údaje používáme, abychom vás mohli informovat o našich službách, produktech, nebo také zjistit váš názor na ně. Vaše údaje můžeme na vyžádání zablokovat. 

U e-mailové komunikace se můžete kdykoli odhlásit z odběru, a to kliknutím na odhlašovací link, který je v každém e-mailu, pokud přijímáte novinky do emailu. 

Markéta Matyášová se zavazuje respektovat důvěrný charakter vašich osobních a firemních údajů. Používáme je k informování o našich službách a produktech, k anketám ke službám a produktům, k realizaci obchodu, u nezbytných účetních operací, vystavování faktur, identifikací vašich plateb a pro komunikaci s vámi. Vaše osobní data a údaje o nákupech jsou bezpečně uloženy a nejsou poskytovány třetím stranám.

Vyplněním webového formuláře souhlasí registrovaný se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Markéty Matyášová, sídlem Ruská 617, Jičín 50601, IČ 07904797, jakožto správce a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu. Registrovaný uděluje zároveň souhlas Markétě Matyášové k zasílání informací o připravovaných akcích, službách a produktech.